Geleerde cloudlessen: vier bedrijven die hun Windows Server- en SQL Server-workloads naar Azure hebben gemigreerd

Lees de succesverhalen van bedrijven die de workloadprestaties hebben verhoogd en de kosten hebben verlaagd door Windows Server en SQL Server naar Azure te verplaatsen. Download dit e-book voor meer informatie over de verschillende trajecten voor cloudmigratie die Allscripts, Carlsberg Group, Epos Now en TraXall Frank rijk hebben gebruikt, en ontdek hoe Azure u kan helpen bij het volgende: 
 
  • Verouderde gegevens probleemloos naar een hybride omgeving migreren. 
  • De prestaties van gegevensecosystemen verbeteren. 
  • Blijven innoveren door te schalen op basis van de bedrijfsbehoeften. 
  • Infrastructuurbeheer vereenvoudigen en operationele kosten terugdringen. 
  • Compliance stroomlijnen en de beveiliging van gegevens waarborgen met meer den 90 complianceaanbiedingen.

Download the free e-book

Vertel iets over uzelf.

By submitting this form, you agree to have your contact information passed along for the purpose of following up on your interests and in order receive communications regarding Microsoft products, services, and events. The data sent will be processed in Canada and provided to Microsoft who will assume responsibility for processing and Opt-out and Information Removal. For more information, please read our Terms of Use, Privacy, Opt-out & Information Removal below.

About Us

Social Links

© 2022 Msifoworld. All rights reserved.

Subscribe To Our Newsletter

Join our email list to get the exclusive unpublished content right in your inbox.